Oprema za skele u kombinaciji čelik za upotrebu i montažu zahtjevi

Oct 10, 2018
[[TitleContent]]

Čelični rešetkasti skele pribor čelik podrška se koristi za čelične oplate i kako bi se poboljšala Ukupna krutost; vijak skele pribor čelika podrške koriste se za podršku i stezanje oplate; čelika mogu također se koristiti kako bi izdržali okomito predložak prenosi predložak vertikalni pritisak; u ovom slučaju rano uklanjanje stupca glavu može poslužiti za podršku stupcu šef zraka i oplate i ranoj fazi oplate; Dijagonalna potpora uglavnom se koristi za smjer bočno opterećenje jedne strane oplate i podešavanje Vertikalne oplate. Vertikalnost; u vezi čelične cijevi nosača, to će se koristiti kao nosač oplate za grede, ploče i platforme i vanjske skele.

 

Za potrebe montaža skele pribor, prije svega, treba napomenuti da kada je portalna instaliran, to trebao proširiti s jednog kraja na drugi kraj. Nakon toga je potrebno obratiti pažnju na promjenu smjera montaža sloj po sloj. Nakon uzimajući korak, provjerite i podesite svoj istjecanja i vertikalnost.

 

Skela kontinuirano i sinkronizirano podignuti oko zgrade u obliku zatvorene strukture oko zgrade; Ako to nije moguće zatvoriti, dodatni stijenki dijelova dodaju se na oba kraja za skelu. Raspon portalna u skele pribor treba biti u skladu s relevantnim propisima i treba se uskladiti s križa-podrška specifikacije; portalna stup bi trebao biti veći od 150mm od površine zida; Kad je veća od 150mm, trebalo biti unutarnjeg prijevoza odbora ili druge sigurnosne mjere radi odvajanja zaštite.

 

Prilikom instalacije skela pribor, biti svjesni da ako je visina više od 20m, horizontalni ojačani štap potrebno postaviti svaki 4 koraka na vanjskoj strani skele. Nakon toga, to će biti više prikladan za postavljanje u vodoravni sloj zida jedinica. Vertikalne horizontalne armature štap bi trebao biti postavljen da bude stalan i u ovom slučaju vodoravnih zatvorena petlja također se formira.

 

Štap za zavarivanje dodaje na donjem kraju donji okvir korak u skele armature. Unutarnje i vanjske strane je portalna pruža s dugo brišući štap; Horizontalni ojačani štap će biti pričvršćen s vijka i portalna pola. Tijekom gradnje, treba napomenuti da ne podržavaju portalne i pribor ne smije se miješati s istom skele. Kada skele visine H≤45m, uz visina skele, horizontalni okvir bi trebao biti postavljen u dva steps.http://www.eg-scaffold.com/