Pitanja koja zahtijevaju pažnju pri korištenju konstrukcije s aktivnim skelama

Jun 10, 2019
[[TitleContent]]

Aktivna skela Iz sigurnosnih razloga ne koristite neispravne ili oštećene dijelove; slijedite slijed ugradnje i dopušteno opterećenje; molimo Vas da se pridržavate svih točaka pozornosti u upotrebi i izgradnji prije nego se skele skele, pustite sve radnike s platforme skela na tlo. Kada je brzina kretanja manja od 0,75 m / s, prije premještanja, ako se univerzalni kotač ne okrene u položaj zbog trenja na tlu, itd., Nemojte prisiljavati nosač da ošteti kotač, a nosač će pasti nad.


Nosač treba spriječiti da bude podvrgnut iznenadnom horizontalnom utjecaju i udarcu; opterećenje treba biti manje od 200 kg po radnoj površini od 1,8 m * 0,9 m; strogo je zabranjeno objesiti teške predmete izvan nosača kako bi se spriječilo da se nosač prevrne preko skele zbog teškog ekscentričnog opterećenja. Nosivost kotača je 200 kg / komad. Nemojte ga oštetiti zbog preopterećenja.


Nakon što se skela pomakne na mjesto, kočnice kotača trebaju biti postavljene kako bi se zaključali kotači; ljestve ne smiju biti postavljene na radnu platformu; treba spriječiti padanje i spuštanje s jedne strane u isto vrijeme kako bi se spriječilo pad skele; ako je skela podignuta na 2 kata, iz sigurnosnih razloga treba dodati stabilan okvir krila.


Visina vijka za podešavanje kotačića skele treba biti manja od 250 mm; ako skela prelazi 2 sloja, treba je učvrstiti zidom kako bi se izbjeglo prevrtanje. Strogo je zabranjeno zavarivanje i bušenje skele i druge metode oštećenja skele tijekom postupka fiksiranja. Izgradnja ili fiksna. Nakon završetka izgradnje, skela se treba rastaviti od vrha do dna. Dijelove treba transportirati jedan po jedan ili objesiti jedan po jedan ili druge alate i metode kako bi se osiguralo da se skela ne ošteti. Nemojte ga bacati izravno.