Sigurnosni zahtjevi za velike prečke u skelu

Jul 25, 2018
[[TitleContent]]

Skele su neophodna mjera za gradnju. To je nužan objekt za operacije na visokim nadmorskim visinama. Budući da uključuje izgradnju i izgradnju visine, cijeli je proces usko povezan sa sigurnosnim pitanjima. Stoga je potrebno izgraditi kvalitetu skele. Zajamčena sigurnost.

 

Instalacija skela je također vrlo važna. Bez obzira na to jesu li stubovi, gredne grede, skele i podizanje zidnih dijelova, potrebno je strogo pridržavati se specifikacija konstrukcije kako bi se izbjegle štete klijentima. Dakle, koji su zahtjevi za izgradnju velike trake za skele?

 

Na primjer, velika poprečna šipka skele povezana su s navojem za pričvršćivanje, a savijanje zglobova je raspoređeno, a ne u istom rasponu, a vodoravna udaljenost susjednih zglobova nije manja od 500 mm i izbjegava se u rasponu uzdužnih vodoravnih šipki. Trebao bi biti postavljen na unutarnjoj strani između stupova i susjedni okviri za korak moraju biti raspoređeni. Duljina velikih poprečnih šipki trebala bi biti 4,5 m i 6 m.

 

Zahtjevi predviđaju da horizontalno odstupanje skela istog reda velikih poprečnih nosača ne smije biti veće od 1/300, a uzdužna horizontalna visinska razlika četveročlana polica velike poprečne šipke ne smije prelaziti 50 mm; sloj radne površine mora biti opremljen s tri velika poprečna stakla kao zaštitne ograde, koje su veće od ploče za skele je 1500 mm, 1000 mm i 500 mm, a stopalo se nalazi na radnom sloju.http: //www.eg-scaffold.com /