Sigurnosni dizajn za aluminijske skele

Oct 29, 2018
[[TitleContent]]

Aluminijska skela je jedna od uobičajene opreme koja se koristi u suvremenom zračnom radu. U razvoju aluminijskih skela, njegova izvedba i kvaliteta kontinuirano se poboljšavaju, postajući neophodnim programom za primjenu suvremenih zračnih radova, a također je vrlo zahtjevna za njegov znanstveni dizajn. strog.

U dizajnu aluminijskih skela koriste se i mnogi uređaji za zaštitu od instalacije, uglavnom uključujući krug za niveliranje, teleskopski ravnotežni krug, varijabilni krug ravnoteže amplitude, sustav za decentralizaciju u hitnim slučajevima itd., Kako bi se osiguralo da radni stol ne proizvodi naglo padanje buke ili nagib stolova. Okretanje situacije na sigurnost osoblja.

Nadalje, u aluminijskom skelaru potrebno je pažljivo razmotriti i izračunati tlak i način postavljanja za svaki ventil za regulaciju tlaka. Ne samo da sustav funkcionira pravilno, već također sprečava korištenje uređaja za pretjerano preopterećenje. Aluminijska skela može se slobodno koristiti u zračnom radu, uglavnom zbog znanstvenog dizajna aluminijskih skela. S razvojem znanosti i tehnologije, primjena aluminijskih skela će postati sve više i više opširnije. Http://www.eg-scaffold.com/