Razlozi zašto se aluminijske skele široko koriste

Jun 01, 2020
[[TitleContent]]

1. Zglobni i samooskočni zglobni zglobovi su jednostavni i brzi za izgradnju. Nije potrebna oprema. Svaka vrsta komponenti ima dobru zamjenjivost. Može komunicirati međusobno i raspoređene su različite vrste komponenti. Zbog svoje jedinstvenosti, operater neće miješati različite vrste komponenti, a cijela je struktura kombinirani dio. Nema labavih dijelova i lako ih je prenijeti.

2. Opremljen je kotačima velike čvrstoće i zaključavanjem, tako da se cijeli sustav zračnog okvira može sigurno i udobno pomicati, a visina zračnog okvira može se prilagoditi po volji, kako bi se osiguralo da je upravljački kanal vodoravni i da ne hrđa. Može se široko koristiti u gradilištima i na otvorenom te u drugim otežanim radnim okruženjima.

3. Radna ploča je predviđena za vodonepropusnost i proklizavanje, kako bi se osigurala sigurnost operatera, radni kanali mogu se postaviti na prvoj razini kule, a dno je opremljeno nagnutim nosačima kako bi se izbjeglo bočno prevrtanje kako bi se osigurala sigurnost operateri.

https://www.eg-scaffold.com