Brza upotreba aluminijskih skela koristi i prednosti

Sep 07, 2018
[[TitleContent]]

Brza aluminijska skela zahtijeva isti temelj kao i obični aluminijski skeleri. Kada temelj nije ravna, koristite podesive noge stopala, prilagodite se visini upotrebe i zaključajte kotače kako biste postigli ravnotežu. Temelj mora biti sposoban izdržati skele i pritisak tijekom rada.

 

Kada se aluminijska skela koristi neovisno, kada visina tornja prelazi 4 puta širine dna, dijagonalna oslonac mora se instalirati i ugraditi po potrebi. Njegove komponente i pribor strogo su zabranjeni padati i udarati tijekom prijevoza i skladištenja; kada se lapping, rastavljanje, strogo je zabranjeno baciti s visokih mjesta, a kod rastavljanja, treba ga upravljati od vrha do dna.

 

Jedinstveni patentirani konektor konstrukcije aluminijskih skela za brzo punjenje mijenja tradicionalni način učvršćenja zavarivanjem, a također mijenja način na koji se tradicionalni metalni okvir prenosi silom, tako da je toranj stabilniji. Istodobno, dizajn s jednostrukom trakom olakšava rad građevine fleksibilnijim, lakšim i sigurnijim.

 

Quick-fit aluminijska skela izrađena je od lagane, čvrste aluminijske legure koja je lagana, jednostavna za ugradnju, rukovanje i pohranu. Skele vagaju samo 1/3 težine tradicionalne čelične skele, bez brige o lomljenju tla. Čak i njegove sastavnice imaju visoku čvrstoću veze, stabilnost, znanstveni dizajn mehanizma potpore, a cjelokupna struktura je sigurna i stabilna.

 

Aluminijska skela s brzom opterećenju usvaja novu tehnologiju hlađenja s unutarnjom ekspanzijom i vanjskim pritiskom. Sila za skidanje štete dostiže 4100 do 4400 kg, što je znatno veće od dopuštene snage izvlačenja od 2100 kg. Maksimalna nosivost dvostrukog širokog okvira od 12 metara ima do 500 kg. Svaka ploča radne platforme podržava prosječno 200KG / M2, a cijeli aluminijski skladište za brzo učitavanje može izdržati 1 tonu težine. Http://www.eg-scaffold.com/