Mjere opreza za uklanjanje skela

Aug 14, 2019
[[TitleContent]]

Pripremite se za posao prije uklanjanja. Sveobuhvatni pregled spojnih elemenata skela, dijelova zida, potpornog sustava itd. Može ispuniti sigurnosne zahtjeve. Prema rezultatima inspekcije, uklanjanje projekta građevinske organizacije dopunjuje se i dovršava, a može se izvesti tek nakon odobrenja nadležnog odjela. Kada se uklone sigurnosne tehničke mjere, tehničko osoblje jedinice obustavlja tehničko otkrivanje.

Dalje, pogledajte povlačenje zahtjeva, uklanjanje druge razine treba obustaviti od vrha do dna, a strogo je zabranjeno raditi istovremeno. Sve dijelove zida treba ukloniti sloj po sloj s nogom izvan okvira. Strogo je zabranjeno uklanjanje cijelog sloja ili slojeva prije uklanjanja skela; razlika u visini uklanjanja presjeka ne smije prelaziti 2 koraka, a treba dodati armaturu dijela zida. Kad se skela ukloni do visine posljednje duge čelične cijevi u donjem dijelu (oko 6,5 m), treba je privremeno ojačati na odgovarajućem položaju, a zatim ukloniti dijelove zida. Kada se skele uklanjaju i uklanjaju diskretna lica, krajevi skela koji se ne uklanjaju najprije se postave zidnim elementima i bočnim potpornim ojačanjem.

Konačno, shvatiti da ispuštanje molbi za razne komponente mora biti pravodobno i razdijeljeno u zrak, strogo je zabranjeno bacanje. Komponente koje se prevoze u zrak pravodobno se pregledavaju radi popravljanja i održavanja, a zalihe se u bilo koje vrijeme postavljaju prema raznolikosti i specifikacijama i stavljaju u monotonu ventilaciju kako bi se spriječila korozija.

https://www.eg-scaffold.com/