Mjere opreza za premještanje skele na utičnicu okvir i pedale

Jan 05, 2019
[[TitleContent]]

Mobilne skele uglavnom znači da mi djelujemo na gradilištu riješiti razne uglate zagrade na vertikalni i horizontalni transport. Ima prednosti jednostavna montaža i demontaža, dobar ležaj performanse i sigurnost i pouzdanost u upotrebi. U procesu instalacije, mobilne skele treba obratiti pozornost na polaganje okvir utičnice i pedala za maksimalnu sigurnost i stabilnost.

 

Okvir utičnice mobilne skele mogu omogućiti maksimalno opterećenje biti više od 1176 N/m2, posebno na skelama, zabranjeno je da se stog materijala, a osoblje može ostati intenzivno. U donje i gornje korake skele ventilatora, biti siguran to širiti, poravnati i čvrsto. Pogotovo kad ne leži na ploči, morate popuniti razine u zgradi sigurnosne mreže.

 

Prilikom pomicanja skele okvir utičnice, prilikom dizanja ili slijetanje, morate koristiti dizanje stroj kao što kule dizalica. Koristite metalni prsten Podignite ga. Onda morate nikome zabraniti stoji na polici i podizanje s polica. Nije dopušteno prelaziti dva otvora u zgradu. Nema utičnica okvir sastavljen na čelične cijevi. Udaljenost između polova može biti više od 2 metra. I velikih lica mora se osigurati dijagonalno podržava.

 

Velike viseće mreže treba povezati izvan okvira utičnica mobilne skele. Konkretno, visina zgrade treba biti 1 metar viši od izgradnje radni sloj. Također je potrebno postaviti škare podrška i pečat od vrha do dna sa gustom mreža sigurnost mreža. Biti zapečaćena i vezan. Susjednu utičnicu police bi trebao biti u istoj ravnini i sučelje bi trebao biti čvrsto zatvoren. www.eg-scaffold.com