nosač skele mobilne skele i dio kočnice

Mar 05, 2019
[[TitleContent]]

nosač skele mobilne skele i dio kočnice

Kako bi se konfigurirala mobilna skela visoke kvalitete, prvi izbor je odabrati nosač. Nosač se može podijeliti na orijentaciju i univerzalni smjer. Materijal je obično izrađen od ugljičnog čelika, koji se može koristiti za razne galvanizacije, kao što je galvanizacija, bakrena oplata, niklovanje, kromiranje, prskanje. Isto tako korisno za nehrđajući čelik. Slijedi kočnica na mobilnoj skeli, s funkcionalnog stajališta, postoje kočioni kotači, univerzalne kočnice, dvije kočnice s dvostrukim kočnicama, kočnice na kotačima, pozitivne kočnice, bočne kočnice itd. kotačići u detaljima tvornica.

 

Postoje različite metode za pomicanje skela, kao što su šipke za vijke, klipovi, gumene čahure za proširenje, itd. Za teška opterećenja, i donje ploče za teška opterećenja, možda izravno u opremu. Obično je metoda ugradnje velikih tvrtki vrlo bogata. Položaj kotača na opremu: način postavljanja je drugačiji, ne samo da utječe na cijenu, već i osjećaj promocije je uvelike različit.

 

Ako podloga nije ravna, težina pokretnog kotača skele je: jednokratni teret = ukupna težina opreme, 3 jer bez obzira na vrstu neravnog tla, najmanje tri kotača podupiru opremu u isto vrijeme, Algoritam je jednak povećanju faktora osiguranja, sve više i više siguran, Izbjegavajte nedostatak težine ležaja, što je rezultiralo značajnim smanjenjem broja života kotača ili uzrokovati nevolje.