Pitanja kojima je potrebna pažnja kada koristite pokretne skele za ukrašavanje

Aug 06, 2019
[[TitleContent]]

Držač treba spriječiti da naglo i horizontalno udara; opterećenje treba biti manje od 200kg na 1,8m * 0,9m radne površine; strogo je zabranjeno objesiti teške predmete izvan držača kako bi se spriječilo njegovo prevrtanje zbog jakog ekscentričnog opterećenja. Nosivost univerzalnog kotača za skele je 200 kg / kom. Ne oštetite ga zbog preopterećenja.

Nakon postavljanja skela, kočnice kotača trebaju se zakočiti kako bi se kotači blokirali; ljestve se ne smiju postavljati na radnu platformu; treba spriječiti da jedna i druga strana ne padnu gore i dolje kako bi se spriječilo da se skele prevrnu; ako su skele postavljene na dva kata, iz sigurnosnih razloga treba dodati stabilan okvir krila.

Visina vijka za podešavanje kotača mora biti manja od 250 mm; ako skele prelaze 2 sloja, treba ih učvrstiti zidom da se izbjegne prevrtanje. Strogo je zabranjeno obavljati izgradnju ili pričvršćivanje skela zavarivanjem i probijanjem i druge načine oštećenja skela tijekom postupka pričvršćivanja. Nakon završetka konstrukcije, skele treba rastaviti od vrha do dna. Dijelove treba prevoziti jedan po jedan ili objesiti jednim ili drugim alatom i metodama kako bi se osiguralo da skela ne budu oštećena. Ne bacajte ga izravno.

www.eg-scaffold.com