Dom > Izložba > Sadržaj

Pitanja koja trebaju pažnju tijekom upotrebe skela

Jul 22, 2019

Zahtjevi za temelje skela još su relativno strogi. Ako temelj nije ravan, koristite podesivu podnožnu nogu, prilagodite se visini upotrebe i zaključajte kotače kako bi se postigla ravnoteža. Temelj mora imati sposobnost da izdrži skele i pritisak tijekom rada. Skele su lagane u težini i treba ih zaštititi od izlaganja eksplozijama, naletima ili posrednom povjetarcu. Preporučujemo da, kada brzina vjetra dosegne 7,7 m / s ili više, prestanete raditi na tornju.

Sigurnosni pojasevi moraju biti pričvršćeni za osoblje koje će raditi i raditi na visini. Oko radnog područja postavite sigurnosnu mrežu kako biste spriječili da teški predmeti padnu i ne ozlijede druge. Kada se skele koriste samostalno, kad visina tornja prelazi 4 puta širinu dna, dijagonalni nosač mora biti postavljen i postavljen prema potrebi.

Komponente i pribor skela strogo je zabranjeno da padaju i udaraju tijekom prijevoza i skladištenja. Prilikom laskanja i rastavljanja strogo je zabranjeno bacanje s visokih mjesta. Pri rastavljanju treba upravljati odozgo prema dolje. Nakon upotrebe, organizirajte dijelove i pribor kako biste ih pohranili za praktičnu upotrebu. Pažljivo pregledajte kompletan pribor prije izrade, provjerite jesu li dijelovi oštećeni i kratki te zabranite uporabu skela sa sigurnosnim opasnostima.

Postupak skela je siguran za uporabu, a strogo je zabranjeno igrati na tornju kako bi se spriječile nezgode. Klizne pokretne aluminijske skele zabranjuju nekome ili predmetima da se kretaju na tornju. Rad je važan, a siguran život je važniji, pa imajte na umu gore navedene točke.www.eg-scaffold.com