Pitanja koja trebaju pažnju tijekom upotrebe skela

Jul 22, 2019
[[TitleContent]]

Zahtjevi za temelje skela još su relativno strogi. Ako temelj nije ravan, koristite podesivu podnožnu nogu, prilagodite se visini upotrebe i zaključajte kotače kako bi se postigla ravnoteža. Temelj mora imati sposobnost da izdrži skele i pritisak tijekom rada. Skele su lagane u težini i treba ih zaštititi od izlaganja eksplozijama, naletima ili posrednom povjetarcu. Preporučujemo da, kada brzina vjetra dosegne 7,7 m / s ili više, prestanete raditi na tornju.

Sigurnosni pojasevi moraju biti pričvršćeni za osoblje koje će raditi i raditi na visini. Oko radnog područja postavite sigurnosnu mrežu kako biste spriječili da teški predmeti padnu i ne ozlijede druge. Kada se skele koriste samostalno, kad visina tornja prelazi 4 puta širinu dna, dijagonalni nosač mora biti postavljen i postavljen prema potrebi.

Komponente i pribor skela strogo je zabranjeno da padaju i udaraju tijekom prijevoza i skladištenja. Prilikom laskanja i rastavljanja strogo je zabranjeno bacanje s visokih mjesta. Pri rastavljanju treba upravljati odozgo prema dolje. Nakon upotrebe, organizirajte dijelove i pribor kako biste ih pohranili za praktičnu upotrebu. Pažljivo pregledajte kompletan pribor prije izrade, provjerite jesu li dijelovi oštećeni i kratki te zabranite uporabu skela sa sigurnosnim opasnostima.

Postupak skela je siguran za uporabu, a strogo je zabranjeno igrati na tornju kako bi se spriječile nezgode. Klizne pokretne aluminijske skele zabranjuju nekome ili predmetima da se kretaju na tornju. Rad je važan, a siguran život je važniji, pa imajte na umu gore navedene točke.www.eg-scaffold.com