Pitanja kojima treba posvetiti pažnju tijekom korištenja skela

Apr 30, 2019
[[TitleContent]]

Zahtjevi za postavljanje skele još su relativno strogi. Kada podloga nije ravna, koristite podesivu podnožje, prilagodite visinu uporabe i zaključajte kotače kako biste postigli ravnotežu. Temelj mora imati sposobnost da izdrži skele i pritisak tijekom rada. Skele su lagane i treba ih zaštititi od izlaganja eksplozijama, naletima vjetra ili povremenom povjetarcu. Preporučujemo da kada brzina vjetra dosegne 7,7 m / s ili više, prestanite raditi na tornju.

Sigurnosni pojasevi moraju biti pričvršćeni na osoblje za izgradnju i rad na visini. Postavite sigurnosnu mrežu oko radnog područja kako biste spriječili padanje teških predmeta i ozljeđivanje drugih. Kada se skela koristi samostalno, kada visina tornja prelazi 4 puta širinu dna, dijagonalni oslonac mora biti instaliran i instaliran prema potrebi.

Zabranjeno je padanje i udaranje dijelova i pribora skela tijekom transporta i skladištenja. Zabranjeno je bacanje s visokih mjesta pri lupanju i rastavljanju. Prilikom rastavljanja treba ga upravljati od vrha do dna. Nakon uporabe organizirajte komponente i dodatke kako biste ih pohranili za praktičnu uporabu. Pažljivo pregledajte kompletan pribor prije izgradnje, uvjerite se da dijelovi nisu oštećeni i kratki, te zabranite upotrebu skela s sigurnosnim opasnostima.

Proces skele je siguran za uporabu, a strogo je zabranjeno igrati se na tornju kako bi se spriječile nezgode. Klizna pokretna aluminijska skela zabranjuje bilo kome ili predmetima da budu na tornju za vrijeme kretanja. Rad je važan, a sigurniji život je važniji, stoga imajte na umu gore navedene točke.