Glavne komponente aluminijskih skela i njihova sigurnosna provjera

Oct 08, 2018
[[TitleContent]]

Lagana i čvrsta, lagana za učitavanje i pražnjenje, te visoka iskoristivost, to je omiljena za sve fazne građevinske tvrtke. Razlog zašto aluminijska skela ima toliko prednosti neodvojiva je od njegove strukture i komponenata. Među njima, brojač glava je jedan od najznačajnijih uređaja na aluminijskom skele, koji može čvrsto kombinirati različite police na vitlo kako bi se osiguralo da je osoblje sigurno na radovima na njemu.

Podupirač rampe je također vrlo važan dio aluminijskog skela, koji također djeluje kao popravak za privjesak. Prilikom postavljanja pozornice često idemo do visina kako bi ukrašavali neke pozornice i alate. Ograda nije toliko dugo kao stablo, a gravitacija nije jako jaka, pa kada osoblje želi ići na visine Kada trebate koristiti podršku za rampe.

Uz dobru izvedbu aluminijskih skela, postupno je prepoznat od strane svijeta. Stoga je naširoko koristi u mnogim domaćim poduzećima, ustanovama, održavanju hotelske opreme i čišćenju i čišćenju. Međutim, prije konstrukcije i uporabe aluminijskih skela treba pregledati sve dijelove kako bi se osiguralo da su različite komponente netaknute, a neispravni dijelovi trebaju biti nadopunjeni ili zamijenjeni u vremenu; istodobno treba provjeriti zavarene spojeve i cijevi aluminijskih skela kako bi se osiguralo da svi spojevi za lemljenje budu odvojeni. ;, svi dijelovi cijevi nemaju pukotine; bez očitih udubljenja uzrokovanih drobljenjem ili udarcem.

https://www.eg-scaffold.com/