Pogledajte karakteristike i proces super visoke skele

Mar 04, 2019
[[TitleContent]]

U usporedbi sa strukturom opće, super visoke skele je opteretiti varijabilnost u radnim uvjetima; zatvarač veza čvor je Polutvrda, i čvor krutost se odnosi na zatvarač kvalitete i uvođenje kvalitete i čvor izvedbe uvelike varira; Točke povezivanja zida su velike varijacije na vezanje za skelu.

 

Dakle, super visoke skele zadovoljava strukturalni zahtjevi navedeni u ovoj specifikaciji je osnovni uvjet za dizajn izračuna. Kada super-visoka skela postavljena, to je prvo postavljen na čvrste temelje elastična linija i vertikalni stup i onda postupno instaliran; komponente koja se sastoji odΦ6 čelične trake, gornji aparatić, čelične cijevi, itd., u kojem su podvrgnute čeličnih šipki vlačna sila i tlak se prenosi preko Podrška za top, čeličnih cijevi i slično.

 

Konačno, što se tiče instalacija sigurnosne mreže u ultra-visoke skele, potrebno je da sigurnosna mreža treba biti čvrsto podignut, vezana s plastičnim okova i treba biti slijep, i zglobova dvije mreže treba biti vezan na isti pol. Sigurnosna mreža bi trebao biti obješen na unutarnjoj strani skele. Zatvorene stan neto utvrđuje između super-visoka skela i konstrukcija sloj u skladu s kriterijima prihvaćanja za sprječavanje pada krhotina. www.eg-scaffold.com