Unutarnja i vanjska konstrukcija aluminijskih skela zahtjevi

Apr 17, 2018
[[TitleContent]]

Prilikom gradnje visinske aluminijske skele, morate u potpunosti razmotriti stvarne uvjete u zatvorenom prostoru ili na otvorenom. Isti materijalni zahtjevi za gradnjom su još uvijek različiti, moramo razumno shvatiti visinu aluminijskih skela, vanjskog uređaja za podršku i drugih vanjskih čimbenika.

Unutrašnjost, maksimalna visina aluminijskih skela je 3,5 puta veća od njegove širine. Na primjer, širina platforme iznosi 1,35 metara, a visina ne može biti veća od 4,7 metara. U vanjskom stanju bez vjetra, maksimalna visina platforme aluminijske skele je 3 puta veća od njegove širine. Na primjer, širina platforme iznosi 1,35 metara, a visina ne može biti veća od 4,1 metra. Ukratko, vanjska skela aluminija mora strogo ograničiti njegovu visinu, ne više od trostruke širine.

Prilikom gradnje aluminijskog skela za unutarnju upotrebu visina aluminijske platforme je 3,5 puta veća od njegove širine. Na primjer, vanjska podrska koja zadovoljava STAB1 standard povećava se u širinu do 3,47 metara, pa se visina može povećati i do 12,15 metara. Kada se zamjenjuje na otvorenom, visina platforme aluminijske skele je tri puta veća od njegove širine.

Zapravo, za aluminijske skele, postoje mnogi vanjski utjecajni čimbenici, kao što su lateralna sila, snaga vjetra i vanjska sila. Naravno, prepreke na terenu, uloga vanjske sile itd. Također će imati određeni utjecaj na visinu konstrukcije i način aluminijskih skela.

Kada građevinski radnik koristi građevinski alat kao što je električna bušilica za bušenje rupa u zidu, generirani tlak će proizvesti silu protiv reakcije na njega. Stoga se aluminijska skela treba koristiti kako bi se smanjila njegova visina, kako bi se osigurala njegova sigurnost i stabilnost tijekom upotrebe.http: //www.eg-scaffold.com/