Kako odabrati skele?

Apr 04, 2018
[[TitleContent]]

Za proizvode za mobilne skele koji se mogu graditi brzo i sigurno, uz razmatranje cijene. Također, razmislite o upotrebi i izvedbi proizvoda. Na tržištu postoje dvije vrste skela: okvir zavarivanja i ne-zavarivanje. Razlikuju se na mnogo načina, stoga odaberite mudro.

Prvo, sirovina. Skele na tržištu su u osnovi izrađene od 6061-T6 i 6082 zrakoplovnog aluminija. Nasuprot tome, aluminijska skela od 6061 je dobra kvaliteta, koja je pogodna za lakši, low-air rad; Dok je performanse zavarivanja 6082 općenito, ali snaga i tvrdoća su puno bolji od 6061, što je pogodno za rad na visokim nadmorskim visinama, što zahtijeva veliko radno opterećenje.

Iz učinkovitosti i rizika konstrukcije, zavarivanje okvira vrsta skele je zavaren u komad okvira strukture. U procesu izgradnje visokih visina, zavareni okvir ima veliku težinu, a jedna osoba će imati veće poteškoće u podizanju okvira za zavarivanje, tako da će definitivno utjecati na učinkovitost konstrukcije tijekom rada na visokoj nadmorskoj visini.

Bez zavarivanja jednog skela, težina pojedinačnog komada je svakako lakša od okvira koji je zavaren zajedno. Stoga ga može izgraditi jedna osoba na visokoj nadmorskoj visini. Sigurnije je i pouzdanije od okvira zavarivanja dvoje ljudi.

Osim toga, zavareni okvir vrsti skele je povezan tipom kopče, a ne-zavarivanje skele HITNO čekić za pričvršćivanje veze. Na taj način ukupni učinak veze je bolji, a stabilnost je veća.

Ako se uzme u obzir cijena, može se odabrati skela s okvirom unutar visine od 10m. Ako se usredotočite na čvrstu sigurnost i izgradnju raznolikosti, ili ako radite na velikoj nadmorskoj visini iznad 10m, trebali biste pokušati odabrati skriptu "ringlock" .http: //www.eg-scaffold.com/