Kako odabrati idealan aluminijski proizvod za skele

Apr 04, 2019
[[TitleContent]]

Izbor idealnog aluminijskog skele prvi je od sirovina, a sada se proizvodi od aluminijskih i aluminijskih skela koji se prodaju na tržištu proizvode od 6061-T6 i 6082 zrakoplovno-aluminijskog aluminija. Aluminijska skela materijala 6061 ima bolje performanse zavarivanja i pogodna je za nošenje lakih i niskih visina. Učinak zavarivanja od 6082 je općenit, ali su čvrstoća i tvrdoća mnogo bolji od 6061. Pogodan je za operacije na velikim visinama s velikim zahtjevima radnog opterećenja.

Drugo, potrebno je uzeti u obzir učinkovitost konstrukcije i rizik od aluminijskih skela. Zavarani aluminijski skelirani okvir, glavni dijelovi ležaja su zavareni u strukturu okvira, tako da će u procesu izgradnje srednje škole radna učinkovitost zasigurno utjecati na učinkovitost gradnje. , Ne-zavarena aluminijska skela s jednom šipkom ima jednodijelnu strukturu, tako da je moguće podići štapove za jednu osobu za vrijeme rada na visini, tako da je sigurnost konstrukcije okvira za zavarivanje dviju osoba sigurna.

Zavarani aluminijski skelski okvir koristi uskočnu vezu, koja je izravno zavarena, tako da je spoj štapova relativno konzervativan; Nevarna aluminijska skela izrađena je od pinceta i može se preklopiti. Iz perspektive sigurnosne izvedbe spoja, ukupni učinak povezivanja aluminijske skele mnogo je bolji od učinka zavarenog okvira.

Drugi je da se za različite zahtjeve posla, zavarene aluminijske skele mogu povezati samo do četiri orijentacije, dok se tip tipke može spojiti u do osam orijentacija. Na taj način, kada su konstruirani ovjesni okvir, konzolni okvir, pokretni okvir mosta i ovješeni viseći skele, skela od aluminija bez zavarivanja je apsolutno pouzdanija i sigurnija.