Kako kupiti Steel Daska za okvir skele

Feb 23, 2020
[[TitleContent]]

1. Pogledajte materijal

Kada kupujete skele, možete pitati prodavatelja o materijalu i vidjeti ako koristite prvoklasne čelične cijevi. Mnoge male radionice u Kini su smanjiti tržišnu cijenu. Oni se miješaju s prvoklasnim čeličnim cijevima i čeličnim cijevima drugog razreda. Drugostupanjske čelične cijevi lako se ispupče tijekom izgradnje na lokaciji Pucanja uzrokovala je sigurnosnu nesreću u projektu. Stoga je vrlo važno kupiti skele vidjeti materijal.

2. Pogledajte izgled

Izgled uglavnom ovisi o dosljednosti boje glazura, ravnine, površinskog sjaja, glatkoće, stupnja sinteriranja na leđima, žiga robne marke itd.

3. Pogledajte apsorpciju vode

Skele apsorbira što manje vode što je više moguće. Loša učinkovitost antifriza s puno apsorpcije vode. Metoda inspekcije je usporediti razliku u težini između suhe skele i poplavljene skele, to jest vlage. Nacionalnim standardom propisano je da stopa apsorpcije vode iznosi 12,0%. Ako standard nije ispunjen, mora postojati problem s kvalitetom.

4. Pogledajte napuknut glazura

Skele pucanja glazura je čest fenomen. Glazirane napukle skele će oljuštiti i oguliti glazuru nakon smrzavanja zimi, čime gube sjaj i vodootporne performanse. Način da provjerite je da li postoje pukotine tanke kao paukova svila na površini skele. To je očitije nakon kiše ili zabada prašinu u vodu.

5. Vidi stupanj sinteriranja

Što je veći stupanj sinteriranja, to je jači skele. Metoda je slušati zvuk kuckanje, jasnije metalni zvuk prilikom dodirivanja, bolje skele. Savitljiva čvrstoća nacionalne norme je ≥1020N. Ako taj standard nije ispunjen, potrebno je uzeti u obzir kvalitetu. A

https://www.eg-scaffold.com