Hitne mjere pri uporabi skela

Apr 26, 2020
[[TitleContent]]

Skele se često koriste u gradnji i izgradnji. Kada koristite skele, također će se pojaviti takve i druge sumnje. Pogledajmo neke sumnje koje skele predstavljaju tijekom izgradnje i neke hitne mjere za te sumnje:

Prvo pogledajte djelomičnu deformaciju skela uzrokovanu nalijevanjem temelja. Postavite lik osam ili nosač škare na vodoravni dio okvira s dva reda i postavite grupu stupa u nizu sve dok zona deformacija ne izađe iz reda. Bazi ili škare za noge moraju biti postavljene na čvrst i čvrst temelj.

Dalje, neka&# 39 shvati da otklon i deformacija kantne čelične grede na kojoj su skele ugrađene prelaze propisanu vrijednost, a mjesto sidrenja iza konzervirane čelične grede treba ojačati. Čelična greda iznad zategnuta je čeličnim nosačem i nosačem u obliku slova U kako bi izdržao krov. Između prethodno ugrađenog čeličnog prstena i čelične grede postoji otvoren prostor koji se mora pripremiti uz konjski klin. Provjerite žičane užad na vanjskim krajevima visećih čeličnih greda jedan po jedan i čvrsto ih zategnite kako biste osigurali ravnomjerno naprezanje.

Za kraj, neka&# 39 pogleda dio oštećenog sustava za istovar i izvlačenje skela. Trebalo bi ga odmah obnoviti prema prvobitno planiranom načinu istovara i vuče, a deformirane dijelove i šipke ispraviti. Ako želite ispraviti deformaciju skele prema van, najprije postavite 5 t lanac u svaki odjeljak, zategnite strukturu, otpustite kruti kontakt povlačenja i zategnite lanac prema unutra u svakoj točki dok se deformacija ne popravi i izvršite kruto povlačenje. Zatim zategnite užad za užad na svakoj točki istovara kako bi se snaga izjednačila i na kraju raširite lanac.

https://www.eg-scaffold.com