Različite snage prijenos metode za skele

Mar 15, 2019
[[TitleContent]]

Različite snage prijenos metode za skele

Način prijenosa sila na skele je drugačiji. U kombinaciji okomite letve i okomite letve, skela ima 3 metode za prijenos sile. Jedan je utičnica za spajanje metoda. To znači da gornji i donji polovi su usidrene i koristite prilagodnik štap ili utičnice kako bi osigurali najbolji način za spajanje.  Drugi je pin šišanje snagu klin povezivanje pin; a drugi je meshing sila vijka zgloba. To jest, vanjski navoj unutarnju tubu mreža s unutarnje niti vanjske cijevi.

Međutim, ako vertikalne sile se prenose između prečku i vertikalni stup, skele možemo podijeliti na zupčani učinak kontaktne površine, zupčani reakcije snagu nakon kontakta površine zgloba je prisutan za podršku prečka opterećenja. I proći do pola, kao što su efekt vijka, trenje nastaje pozitivni pritisak stezanja vijka.

Ova metoda je usvojio prijenos sile zavara i zajednički križ i stup je usvojen. Vrata skele također ova metoda. Za direktan pritisak prijenosa, ova metoda je više zajedničkog u skele na tijelo na pol. Skela; kao i prijenos sile smicanja pin, skele koristi pin kroz vertikalne zajednički tanjur križ bar i rupu na pol za dovršetak zajedničkog i obostrano šišanje učinak klin. www.eg-scaffold.com