Prednosti i principi skidanja aluminijske skele

Mar 21, 2019
[[TitleContent]]

Aluminijska skela je jednostavna za utovar i istovar i izgradnju. Osim što se koristi samostalno, može se koristiti i kao velika konstrukcija za pokretne stepenice, stepenice, gradilišta itd. - Materijali od aluminijskih legura su i lagani i snažni; aluminijske skele povećavaju radni prostor i smanjuju gradnju Vrijeme se može postaviti na različite visine aluminijskog okvira prema potrebi; Aluminijska skela opremljena je raznim priborom koji zadovoljava različite inženjerske potrebe.

 

Bez obzira što radite, to je načelo dolaska prije svega. Demontaža aluminijske skele je suprotna. Nakon instalacije se najprije uklanja i zatim uklanja. Uklonite gornji rukohvat i ogradu sa strane uzdužnog nosača, zatim uklonite dijelove skele i pokretnih stepenica, a zatim uklonite šipke i škare za ojačanje horizontalnih polova.

 

Rušenje križnog ukrućenja s gornje stražnje strane, sinkrono uklanja gornje potpornje i gornji portal; i dalje istodobno uklanjajte drugi portal i dodatnu opremu, a slobodna visina konzole aluminijske skele ne smije biti veća od tri koraka, u suprotnom treba dodati privremene čvorove za vezanje. Stalno rastavite prema dolje. Za zidnu šipku, dugu vodoravnu šipku i nosač škare, skela se mora ukloniti nakon rastavljanja na odgovarajućem postolju. Na kraju uklonite šipku za čišćenje, donji portal i brtvenu šipku; uklonite postolje i uklonite jastuk i jastuk. www.eg-scaffold.com