Ispravne radne procedure za radne platforme od aluminijske legure

Mar 08, 2019
[[TitleContent]]

Postavite aluminijski stroj za radnu platformu na čvrsto, ravnu i neometanu radnu površinu i postavite stroj neposredno ispod radnog područja; postavite aluminijske podupirače radne platforme i prilagodite horizontalni položaj stroja kroz O-razinu.

 

Zatim spojite radnu platformu od aluminijske legure s odgovarajućim napajanjem; povucite prekidač za zrak u električnoj upravljačkoj kutiji u položaj ON i izvijte crveni gumb za kočenje u nuždi; strojar ulazi u radnu platformu od aluminijske legure kako bi upravljao gumbom upravljačke kutije ili zemaljskim osobljem Pokrenite dizalo na električnoj upravljačkoj kutiji kako biste kontrolirali podizanje platforme. Pritisnite zeleni gumb za podizanje i crveni gumb za spuštanje. Ako je čvrsto, molimo pritisnite crvenu kočnicu za slučaj nužde da biste isključili snagu cijelog stroja.

 

Ako se radna platforma od aluminijske legure ne može elektronski kontrolirati da padne, upotrijebite prekidač za ispuštanje ulja u slučaju nužde, okrećite se u smjeru suprotnom od kazaljke na satu dok se platforma ne spusti, a prekidač za ispuštanje ulja u slučaju nužde treba biti uvrnut u smjeru kazaljke na satu nakon što se platforma spusti kako bi se osigurala stabilnost aluminija radna platforma od legure, čime se smanjuje oprema. Mogućnost neuspjeha. Www.eg-scaffold.com