Odaberite gdje će se početi s idealnim proizvodima od aluminijskih skela

Jul 18, 2019
[[TitleContent]]

Drugo, potrebno je uzeti u obzir učinkovitost konstrukcije i rizik od aluminijskih skela. Zavarani aluminijski skelirani okvir, glavni dijelovi ležaja su zavareni u strukturu okvira, tako da će u procesu izgradnje srednje škole radna učinkovitost zasigurno utjecati na učinkovitost gradnje. , Ne-zavarena aluminijska skela s jednom šipkom ima jednodijelnu strukturu, tako da je moguće podići šipke za jednu osobu za vrijeme rada na visinama, tako da je sigurnost konstrukcije okvira za zavarivanje dviju osoba sigurna.

Aluminijska skela od zavarenog okvira primjenjuje uskočnu vezu i usvaja se izravno zavarivanje, tako da je veza štapova relativno konzervativna; Nevarna aluminijska skela s jednom šipkom prihvaća pincetu da bude čvrsto povezana, a anti-drop tip se može sklopiti. Iz perspektive sigurnosne izvedbe spoja, ukupni učinak povezivanja aluminijske skele mnogo je bolji od učinka zavarenog okvira.

Drugi je da se za različite zahtjeve posla, zavarene aluminijske skele mogu povezati samo do četiri orijentacije, dok se tip tipke može spojiti u do osam orijentacija. Na taj način, kada su konstruirani ovjesni okvir, konzolni okvir, pokretni okvir mosta i ovješeni viseći skele, skela od aluminija bez zavarivanja je apsolutno pouzdanija i sigurnija.

www.eg-scaffold.com