Karakteristike svake serije proizvoda od aluminijskih skela

Jan 18, 2019
[[TitleContent]]

Standardni proizvodi od aluminijske skele podijeljeni su u pojedinačne širine i dvostruke širine od širine do širine od 0,75 metara i dvostruke širine 1,35 metara. Jedinstvena širina se uglavnom koristi kada je prostor za gradnju aluminijskih skela ograničen. Izgradnja općenito nije veća od 12 metara. Visoka aluminijska skela s dvostrukom širinom široko se koristi u svim prilikama, površina je povećana, a stabilnost je stabilna u jednoj širini.

 

S gornje i donje aluminijske skele dijeli se na vertikalne ljestve i nakošene ljestve. Nagnute ljestve podijeljene su na dijagonalne dijagonalne ljestvice, 70 stupnjeva visi ljestve i 45 stupnjeva male platforme. Vertikalna aluminijska skela dizajnirana je da bude stabilna i pouzdana, te se široko koristi u primjenama gdje prostor nije ograničen; može uštedjeti radni prostor i skratiti vrijeme okvira; radna platforma može se postaviti na bilo kojoj razini tornja, svaka razina Visina je 46cm kako bi se zadovoljile potrebe različitih radnih visina.

 

Dijagonalna aluminijska skela je jednostavna i brza; volumen je mali, konstrukcija je jednostavna, a skladištenje i transport su praktični.

Prikladan je za uporabu u situacijama gdje su potrebne česte operacije skela, a alate i materijale treba pomicati gore i dolje. Svaka etaža je opremljena pločom s platformom i ljestvama za kosu od 70 stupnjeva za svaki kat i gornju i donju skelu. Ugradite pokretne kotače samo jednom. Može se premjestiti na različita mjesta na korištenje.www.eg-scaffold.com