Promjene u skelama na kotačima u odnosu na skele

Jan 28, 2019
[[TitleContent]]

Kako je tradicionalna čelična cijevna skela sklopljena, polako se povukla iz povijesne faze. Nova skela je u porastu, s skelama na kotačima koje su pomicale tržište u nezaustavljivom položaju. Skela na kotačima ima dovoljnu mehaničku čvrstoću, krutost i stabilnost, te ima sposobnost samozaključavanja, koja je sigurna i pouzdana.

 

Skele na kotačima uvelike su se promijenile od građevinskih skela, od vanjskih do unutarnjih konstrukcija. Skela na kotačima je jednostavna i praktična za montažu i demontažu, a radnicima je lako upravljati. Učinkovitost nosača i demontaže je oko tri puta veća od učinkovitosti višeslojne skele tipa zdjele, čime se štedi rad, rad i vrijeme.

 

To može ubrzati plan gradnje, skratiti vrijeme izgradnje, istu veličinu prostora, količinu skele kotača manje od skele, a težina jednog dijela iste konstrukcije je lakša od skela kopče. Uporaba skela na kotačima može uštedjeti mnogo kobilice, oplata i elemenata nosača, čime se štedi 30%. Robusni i izdržljivi, utikač i utičnica se ne boje pada, nije ih lako zalijepiti cementom, lako ih je transportirati, lako se broje. U isto vrijeme, nema izgubljenih dijelova i gubitak je nizak.www.eg-scaffold.com