Izračun standardne visine aluminijske skele tijekom gradnje

Jul 18, 2018
[[TitleContent]]

Građevinske aluminijske skele može se upravljati prema relevantnim izgradnju dizajn standardima. Ako nije naveden, razlika između visine vanjski dizajn i strukturne povećanje površine krova zgrade može se izračunati prema prosjek plus 1,5 m sveobuhvatan odlučnost. Visina aluminijske skele podzemni vanjski zid je dizajn vanjski kata na dno pod jastuk.

 

Visina u istoj zgradi je drugačiji, visina aluminijske skele mora se izračunati zasebno prema različitih visina. Ako strukturne uzdignuće uz vanjski rub vanjskog zida zgrade se povremeno mijenja, visina skele mogu se izračunati prema različitim visinama; Kada se stalno mijenja, visina aluminijske skele se obračunava prema prosječne nadmorske visine.

 

Kada se površina krova stubištu i sa opremom je više od trećine stan površine krova, količinu aluminijske skele je integrirano u cijelu zgradu i visina se mjeri visina strani krova i krova na opremom; Kada krov stubištu i opreme soba kada avion područje je manje od trećine avion površine krova, količinu aluminijske skele obračunava se odvojeno prema vlastitim visina.

 

Kada gornji dio stvarnih zgrada je uvučen ili gornji toranj na postolju je uvučen, izračun montaža područje izračunava se u fazama kad je samostojeća aluminijska skela, ali visina montaža izračunava se iz na visine od vanjski kat. Suknja odjeljak 1.5m udaljenosti između vanjskog ruba podija i vanjskog ruba kule obračunava se odvojeno prema propisima, a visina se računa na pobjedničkom postolju.

http://www.eg-Scaffold.com/