Zahtjevi za primjenu i ugradnju čeličnih podupirajućih dijelova za skele

Sep 18, 2018
[[TitleContent]]

Čelični valovi u čeličnim podupirajućim dijelovima pričvršćenih skela koriste se za podupiranje predloška čelika i ojačavaju njegovu ukupnu krutost. U kolutu za čeličnu podlogu skelarnog pribora također se služi za podupiranje i pričvršćivanje šablona. podnijeti vertikalni predložak za prijenos tlaka kroz vodoravni predložak. Stoga se rano uklanjanje glave stupca također može koristiti za podupiranje glave stupova grede i predložaka, kao i rano uklanjanje predloška; dijagonalna podrška se uglavnom koristi nositi bočno opterećenje jednodijelnog predloška i prilagoditi okomiti stupanj okomitog oplate. Kao i za čeličnu cijevnu podršku, ona će se koristiti kao podloge za grede, podne ploče i platforme, kao i vanjske skele.

Što se tiče postavljanja montažnih skela, prije svega treba obratiti pozornost na širenje okvira vrata od jednog kraja do drugog kraja prilikom postavljanja okvira vrata. Zatim treba obratiti pažnju na promjenu smjera sloja montaže po sloju, koji se ne bi trebao provesti relativno. Nakon što ste poduzeli korak, trebali biste provjeriti i podesiti njegovu razinu i perpendiciju.

Skele se podižu neprekidno i sinkrono duž perimetra zgrade kako bi se formirala zatvorena konstrukcija oko zgrade. U slučaju neuspjeha zatvaranja, na oba kraja skele treba dodati dodatne zidne veze. Raspon okvira za vrata na skelu spojni elementi moraju biti u skladu s odgovarajućim propisima i specifikacijama poprečnog nosača; Okvir okvira vrata ne bi smio biti udaljen više od 150 mm od udaljenosti zidne mreže; ako je veći od 150 mm, treba posvetiti pozornost posvojenju unutrašnje konzole ploče ili druge mjere zaštite od nepoželjne zaštite.

Prilikom ugradnje pričvršćenja za skele valja napomenuti da ako je visina veća od 20 m, vodoravna šipka za armiranje treba postaviti svakih 4 koraka izvan skele, a zatim će biti prikladnije postaviti u vodoravni sloj spojenog zida dijelovi.Vertikalne vodoravne armaturne šipke trebaju biti postavljene neprekidno, a u ovom trenutku formiraju se horizontalni zatvarajući prstenovi.

Donji kraj donjeg krovišta vrata u kanti za skele moraju se zabrtviti s brtvenom šipkom, a unutarnja i vanjska strana okvira vrata moraju biti opremljena s dugom brišnom šipkom. Horizontalne šipke za ojačanje moraju biti pričvršćene vijcima i vratima okviri. Treba napomenuti da neusporedive okvire vrata i spojnice ne smiju se koristiti na istoj skeli. Kada visina skela H bude manja ili jednaka 45 m, vodoravni okvir treba biti postavljen barem dva koraka uz visinu skele. : //www.eg-scaffold.com/