Aluminijska skela odabir kotača kako bi zadovoljili uvjete?

Apr 28, 2018
[[TitleContent]]

Aluminijska skela može imati fleksibilne karakteristike, uglavnom zbog toga što ima pomoć kotača, pa je potrebno koristiti prikladne kotače za aluminijske skele kako bi ih korisnicima pružili više. Koji su osnovni zahtjevi za aluminijske kotače?

 

Iako težina aluminijskog skela sama po sebi nije previše teška, težina cjelokupne police će se povećati bez obzira što se stavlja na nju. Dakle, potrebna težina kotača mora zadovoljavati zahtjeve. U normalnim okolnostima, upravljačka nosivost kotača na 720KG u osnovi može zadovoljiti sve zahtjeve nosivosti svih aluminijskih skela.

 

Zbog nezadovoljavajućeg stanja gradilišta aluminijskih skela ponekad se može dogoditi akumulacija vode, ili može doći u dodir s vodom zbog vremenskih uvjeta. Srećom, aluminijska skela sama je napravljena od materijala od aluminijske legure, i nije bitno ako zadovoljava vodu. Međutim, ako kotač ima željezne dijelove, to će zasigurno biti pogođeno. Stoga kod odabira kotača nemojte koristiti željezne spojnice.

 

Postoje i mogućnosti za cast aluminijske kotače. Preporučuje se uporaba kotača s dvostrukom pedaljnom strukturom radi boljeg promicanja uporabe skela. Trenutačno postoje dvije vrste dizajna za zaključavanje i otključavanje kotača. Oni su single pedal i dvostruka pedala. Razlika između njih je da je jedina pedala pritisnuta i zaključana. Kada je potrebno otključati, potrebno je podignuti ruku i gurnuti papučicu. Djelomično obnovljena, vrlo je naporna za upotrebu, a nakon dugo vremena teško je koristiti rukom nacrtanu.

 

Struktura dvostrukog pedala nema takav problem. Na njemu se nalaze stopice s obje strane kotača, a kočnica s jednim korakom korak je zaključana, a druga strana može se otključati bez ručnog povlačenja. I dvocijevni ležaj nosača papučice je 720kg, dok je struktura jednostrukog pedala općenito 300-600KG.

 

Bez obzira na jednostavnost korištenja ili nosivost, vidljivo je da je kotačić s dvostrukom pedaljnom strukturom pogodniji za korištenje aluminijskih skela, a također može bolje kontrolirati zaključavanje i otključavanje skela kako bi se osiguralo njegovo sigurno i stabilna upotreba.http: //www.eg-scaffold.com/