Sigurnosna montaža aluminijskih skela i pouzdana zaštitna oprema

May 04, 2018
[[TitleContent]]


Aluminijska skela se naširoko koristi u procesu gradnje visokoprofesionalnih radnika, ali mora osigurati sigurnost konstrukcije kada se koristi u visokoj industriji. To zahtijeva da obratimo pažnju na neke sigurnosne mjere pri izgradnji aluminijskih skela, a mi također moramo dobro pripremiti. Zaštitne mjere.

 

Budući da je aluminijska skela 500 mm od zgrade, kako bi se poboljšala njegova stabilnost, za spajanje se koristi kratka čelična cijev. Jedan kraj aluminijskog skela je pričvršćen na jarbol s pričvrsnicom, a drugi kraj fiksira vijkom. Spojna udaljenost zidnih točaka je dva vodoravna nosača okvira, a vertikalna visina je visina jednoga poda. Uređen je u obliku šljiva koji osigurava sigurnost konstrukcije.

 

Istodobno se na konzoli za zavarivanje mogu zavariti dvije kratke čelične cijevi za primanje jarbola i vertikale kako bi se spriječio kretanje. I na vertikalu je postavljena okomita vodoravna šipka na donjem kraju nosivosti kako bi se pojačala ukupna stabilnost čeličnog nosača i nosača. Osim toga, fiksni aluminijski skela postavlja se svakih pet slojeva tkanine, a horizontalni armaturni fiksni pol nalazi se između susjednih aluminijskih skela.

 

Osim toga, na svakom 10 širini na vanjskoj strani aluminijske skele nalazi se dugačak oblikovani škarastim škarama; a svaki 5. kat je opremljen sigurnosnim nagibom koji raste vodom od 2 metra, a uključeni kut iznosi oko 45 stupnjeva. U aluminijskim skelama moraju se postaviti sve poprečne nosive točke. U zračnom radu potrebno je privremeno ukloniti potporne točke na jednoj strani zida. Na gornji i donji sloj moraju se dodati ploča za skele ili čelična cijev za spajanje gornjih i donjih dijelova.

 

Kao aluminijski skeleri podignuti od strane radnika za rukovanje i rješavanje vertikalnog i horizontalnog prijevoza, tijelo okvira je opremljeno zaštitnom zaštitom koja učinkovito štiti sigurnost građevinskih radnika. Značajnije su vodoravne sigurnosne mreže ili potpuno popločane skele svake dvije etaže i visine ne više od 10m. Vodoravne sigurnosne mreže moraju biti pričvršćene na zgradu.

 

Visoka zaštitna ograda od 1,2 m i visoka stopica od 18 cm postavit će se izvan radnog sloja aluminijskog skela; vanjska fasada mora biti u potpunosti zatvorena i sigurnosna mreža mora biti u potpunosti zatvorena, a prednja površina mora biti osigurana tvrdom zaštitom. Kada je okvir aluminijskih skela i podnog prostora veći od 15 cm, pričvršćena je sigurnosna mreža za zatvaranje.

 

Osim toga, aluminijska skela mora biti u potpunosti pokrivena skelama. Kod polaganja skela, glavne tetive trebaju biti okomite na smjer vertikalne vodoravne šipke, mogu se koristiti za povlačenje ravne trgovine ili kruga, četiri kuta ne smiju se koristiti za 18 ° žičanu dvolančanu paralelnu vezivost Zahtijeva uske vezice, glatko oblikovanje na spoju, i bez probe odbora.http: //www.eg-scaffold.com/