Mjere opreza aluminijskim skelama i način održavanja

Mar 31, 2018
[[TitleContent]]

Aluminijska skela izrađena je od aluminijske legure. Dijelovi su lagani i jednostavni za instalaciju, rukovanje i pohranu. Težina je samo jedna trećina od konvencionalnih čeličnih skela, i nema potrebe brinuti o drobljenju tla.

A. Aluminijska skela, postoji li zavarivanje i bez zavarivanja?

Aluminijska skela. Može se podijeliti na zavarivanje aluminijskih skela i bez zavarivanja aluminijskih skela, pa je podijeljen na zavarivanje i bez zavarivanja. I postoji razlika. Aluminijska skela zavarivanja nije prikladna za rastavljanje, ali je njegova stabilnost dobra. Bez zavarivanja aluminijskih skela, lako je rastaviti i transportirati, ali je manje stabilan. Ako se koristi nepropisno, sklon je deformacijama i drugim problemima.

B. Koje mjere predostrožnosti imate tijekom uporabe aluminijskih skela?

Mjere opreza prije uporabe aluminijskih skela su kako slijedi:

(1) Pregledajte sve konektore i elemente koji se kreću na razini pričvršćivača za pričvršćivanje ili otpuštanje, a ako je spoja sigurna.

(2) Radnici bi prije upotrebe trebali poduzeti sigurnosne mjere i zaštitne mjere. Ako visina iznad tla prelazi određenu udaljenost, pričvrstite sigurnosne pojaseve kako biste osigurali sigurnost sebe i njihov rad.

Mjere opreza pri uporabi aluminijskih skela su kako slijedi:

(1) Kada su radnici nesretni, rad strogo je zabranjen, pogotovo na velikoj nadmorskoj visini.

(2) Aluminijska skela treba postaviti na stabilnu i stabilnu površinu i ne smije se postavljati na skliskim površinama. Također, skele ne smiju biti preopterećeni. Ako okoliš nije dopušten, kao što su jaki vjetrovi itd., Rad se ne može izvesti.

(3) Aluminijska skela je metalni materijal, a metal provodi struju. Stoga je strogo zabranjeno biti blizu živih mjesta kako bi se izbjegao rizik od električnog udara radnicima.

C. Kako održavati aluminijske skele?

Redovito čistite i pregledajte neke važne dijelove i izbjegavajte koroziju hrđe. Ako je potrebno, primijenite odgovarajuću količinu ulja za podmazivanje za podmazivanje kako biste olakšali uporabu. Osim toga, u uporabi, treba strogo pridržavati se zahtjeva za nastavak. Aluminijska skela ne smije se koristiti u otežanim uvjetima.http: //www.eg-scaffold.com/