Aluminijske skele instalacije metoda i instalacijske mjere

Oct 25, 2018
[[TitleContent]]

Tradicionalni čelične cijevi skele je naširoko koristi u Kini, ali ima nedostataka niska hrđe korozije oporavak i niska zaštita okoliša. Novi aluminijska skela ne samo izbjegava te probleme, ali također ima karakteristike male težine, Jake nosivosti i zgodan rastavljanje.

 

Prije instalacije aluminijske skele, prije svega, toranj razini Podešavanje uređaja na svaku nogu treba 10cm od dna nogu i otključati utoreni isječke na policama; prilikom instalacije, uvijek Premjesti utoreni isječak na poziciju "zaključano". ;

Kravata štap atmosferu kravata štap i dijagonalno povucite šipku, dijagonalno povucite štap je nešto duži od kravata štap; odvezati povući štap blokadu koljena.

 

Uvođenje u službu Metodije aluminijske skele toranj baze je instalirati kotač u podesivim nogu; Kako bi se zaključavanje isječak je odvojen od podvozja; Onda gurati nogu na cijev okvira, i zatim instalirati kotač/noga sklopa na okvir, i koristite samo guranje od strane, ne koristite alate; Zaključali su kotači prije penjanje na zvonik.

 

Treba napomenuti da instalacija, pokret i demontažne aluminijske skele mora biti učinjeno od strane profesionalaca sa velikim visinama mogućnosti; da ne srušiti ili tuku dijelova, ne baciti ili pasti na tvrde površine; tijekom prijevoza i skladištenja, molim vas, stavite dijelove okomito.http://www.eg-scaffold.com/