Karakteristike skela od aluminija i osiguranje kvalitete

Jul 25, 2019
[[TitleContent]]

Svi dijelovi aluminijskih skela izrađeni su od posebne aluminijske legure koja je 75% lakša od tradicionalnog čeličnog okvira; njegova komponenta ima visoku čvrstoću zgloba: usvaja novu tehnologiju hladnog rada unutarnjeg širenja i vanjskog tlaka, a razorna sila izvlačenja zgloba skele doseže 4100-4400Kg, što je puno veće od 2100Kg. Korištenje potezanja.

Aluminijske skele su brze i jednostavne za postavljanje; opremljen je kotačićima velike čvrstoće za mobilnost. Cjelokupna struktura dizajnirana je u kombinaciji "gradivnog bloka" i ne zahtijeva nikakve instalacijske alate. Kvaliteta aluminijskih skela može udovoljiti tehničkim i sigurnosnim standardima Ministarstva graditeljstva, a standardi kvalitete proizvodnje u skladu su sa ISO9001.

Aluminijske skele rješavaju problem rada na visinama poduzeća. Može se ispucati prema stvarnoj visini. Postoje tri specifikacije visine 2.32M / 1.856M / 1.392M, a postoje i široke i uske specifikacije dvije širine. Uzak okvir može se zakačiti na usko tlo, što je prikladno i fleksibilno. Može ispuniti zahtjeve operacija visoke visine u uskom prostoru, poput kuta zida i stepenica.

Aluminijske skele dizajnirane su i proizvedene na najvišoj razini međunarodnih standarda sigurnosti i kvalitete HD1004. Sigurnosno opterećenje: prosječna ploča radne platforme može podnijeti 272 kg; maksimalno opterećenje svakog tornja je 900 kg. Aluminijske skele pružaju sveobuhvatan asortiman aluminijskih tornjeva za različite potrebe. Svi su tornjevi prikladni za vanjsku i unutarnju primjenu.www.eg-scaffold.com