Značajke aluminijske skele i osiguranje kvalitete

May 12, 2019
[[TitleContent]]

Svi dijelovi aluminijske skele izrađeni su od posebne aluminijske legure, koja je 75% lakša od tradicionalnog čeličnog okvira; Njegova komponenta ima visoku čvrstoću zgloba: usvaja novu tehnologiju hladnog rada unutarnje ekspanzije i vanjskog pritiska, a sila povlačenja oštećenja zgloba dostiže 4100-4400 kg, što je mnogo veće od 2100. Dopuštena povlačenja kilograma.


Aluminijska skela se brzo i jednostavno postavlja; opremljen je kotačima visoke čvrstoće, a pokretna cijela konstrukcija donosi kombinaciju "građevnog bloka". Ne trebaju nikakvi instalacijski alati. Kvaliteta aluminijskih skela može zadovoljiti tehničke i sigurnosne standarde Ministarstva graditeljstva, a standardi kvalitete proizvodnje odgovaraju ISO9001.


Aluminijska skela rješava problem visinskog djelovanja poduzeća. Može se preklopiti prema stvarnoj visini. Postoje tri specifikacije visine od 2.32M / 1.856M / 1.392M, a postoje i široke i uske specifikacije s dvije širine. Uski okvir može se preklopiti na uskom tlu, što je prikladno i fleksibilno. Može zadovoljiti zahtjeve operacija na velikim visinama u uskom prostoru kao što je kut zida i stepenica.


Aluminijska skela je dizajnirana i proizvedena u skladu s najvišim standardima međunarodne sigurnosti i standarda kvalitete HD1004: Svaka ploča radne platforme može izdržati u prosjeku 272 kilograma; maksimalno opterećenje svakog seta tornjeva je 900 kilograma aluminijske skele kako bi se osigurala sveobuhvatna kombinacija tornjeva od aluminijske legure s različitim potrebama. Svi tornjevi su pogodni za vanjsku i unutarnju primjenu.