Prednosti konstrukcije i performanse aluminijskih skela

Aug 19, 2019
[[TitleContent]]

Svaka vrsta elemenata u aluminijskoj skeli ima dobru zamjenjivost. Može se izmjenjivati između različitih vrsta komponenti. Operator ne miješa različite vrste komponenti, a cijela je struktura kombinacija. Bez labavih dijelova, lako se prenosi i sprema.

Aluminijske skele opremljene su kotačima velike čvrstoće i zaključavanjem, što čini cijeli sustav okvira visoke visine sigurnim i praktičnim za kretanje, a po želji može podesiti visinu okvira visoke visine kako bi se osiguralo da je radni kanal vodoravni i ne hrđa. Može se široko koristiti na gradilištima i vanjskim radovima. Pričekajte teško radno okruženje.

Radna ploča na aluminijskim skelama je vodootporna i neklizajuća građa koja osigurava siguran rad operatora; dno je opremljeno dijagonalnim potporama kako bi se izbjeglo bočno prevrtanje, osiguravajući uporabu sigurnosnih aluminijskih skela za operatere; elektromehanički uređaji, pomoćna građevinska oprema za veliku elektromehaničku opremu, mogu se široko koristiti u opremi, zaštiti, održavanju, održavanju itd., reklamnim proizvodnim aktivnostima.

https://www.eg-scaffold.com/