Aluminijske skele i konstrukcijske napomene

May 30, 2018
[[TitleContent]]

Aluminijska skela se jednostavno može podijeliti u tri tipa, koji se koriste u različitim prilikama. Nema stvarnog uzorka kao integrirani skele. Ako postoji niz projekata koji trebaju koristiti skele u istom dijelu gradnje Jian Ana, ovaj projekt skela može se koristiti. Nisu moguća druga instalacija skela. Tijekom gradnje, građevinska jedinica može ga graditi po potrebi.

 

Vanjska aluminijska skela je skela za izradu vanjskih zidova. Unutarnji aluminijski skeleri koriste se za izradu unutarnjih zidova. Međutim, civilna gradnja i građanska konstrukcija ne mogu se primijeniti na unutarnju skele. Na mjestima gdje visina nije previsoka i opterećenje nije teška, može se koristiti jednožilni skela. Opća višeslojna građevinska zidna konstrukcija koristi dvostruke skele. Izgradnja visokih zgrada, ako koristite skele, moraju obavljati sigurnosno računovodstvo.

 

Bez obzira na vrstu aluminijskog skela koji se koristi, prije uporabe provjerite deformirane šipke i neispravne elemente pričvršćivanja, a zatim postavite prema navedenoj konstrukcijskoj shemi i dimenzijama. Uvijek osigurajte stabilnost aluminijskog skela nakon svakog zadatka i zategnite pričvrsne elemente. Radnici za montažu moraju nositi sigurnosne pojaseve; istodobno ispraviti vertikalna i horizontalna odstupanja šipki u bilo koje vrijeme kako bi se izbjegla prekomjerna odstupanja.

 

Za vanjski aluminijski skele potrebno je i pouzdane mjere zaštite od udara munje i usvojiti zajedničku shemu uzemljenja pocinčane cijevi. Tijekom izgradnje grmljavina, radnicima se uglavnom ne smiju obavljati građevinske radnje na policama; potrebno ih je povući sa strukturom ili koristiti privremene potpore kako bi se osigurala sigurnost procesa montaže.

 

Za ugradnju aluminijskih skela, ako se koriste armirano betonske zidove od lijevanog željeza, duljina zidne strukture pomnožena visinom izračunava se u četvornom metru, a primjenjuje se dvostruka skela odgovarajuće visine; ako se radi o montažnom betonskom montažnom loncu ili kontinuiranom snopu, greda se pritisne. Duljina strukture pomnožena visinom od poda vanjskog dizajna do vrha nosača izračunata je u kvadratnom metru. Primjenjuju se projekti skele s dvostrukim redom s odgovarajućim visinama. Prikupljeni stupovi stupaca više ne izračunavaju skele.

 

Drugi su nezavisni stupovi od opeke, kamena, armiranog betona, izračunati po obodu strukture kolona plus 3,6 m visine visine stupca; oni s visinom manjim od 3,6 m, primjenjuju jedan red kvota za skele; one s visinama iznad 3,6 m primjenjuju odgovarajuće visine. Kvota s dvostrukim redom skela.http: //www.eg-scaffold.com/