Koje su prednosti aluminijske skele?

May 20, 2019
[[TitleContent]]

Aluminijska skela se odnosi na osiguravanje da se ne utječe na sigurnost gradnje, osiguravajući kvalitetu gradnje i sigurnost gradnje. To je više fleksibilan i zgodan u izgradnji, može smanjiti troškove i smanjiti skele uloženo od strane tvrtke. Prije svega, aluminijska skela omogućuje brzo podizanje i demontažu skele. Operacija je jednostavna, lagana i lako se popravlja, a okomitost i razina mogu se brzo prilagoditi.


Brzina aluminijske skele 6 puta je veća od brzine skele čelične cijevi, 4 puta od okvira vrata i 3 puta od okvira kopče, što uvelike smanjuje vrijeme izgradnje i uvelike smanjuje troškove rada. U isto vrijeme, količina čelika korištena za aluminijske skele može se smanjiti za 30% pod istim opterećenjem, što dodatno smanjuje troškove uporabe.


Drugo, aluminijska skela ima visoku sigurnost, prihvaća in-line metodu spajanja, bez rezervnih dijelova i minimizira nesigurne skrivene probleme uzrokovane pokretnim dijelovima za zaključavanje tradicionalne skele; i spojni čvor ima pouzdanu sposobnost samokočenja. Tijekom kontinuirane uporabe i vibracija tijekom uporabe, zaključavanje će se dodatno poboljšati i stabilnost je izvrsna.


Osim toga, aluminijska skela koristi visokokvalitetnu aluminijsku leguru kao glavni materijal, čineći cijelu skelu lakšom i poboljšavajući iskoristivost materijala, što pomaže smanjiti troškove proizvodnje poduzeća.