Aluminijska preklopna ljestvica koristi i kupuje zdrav razum

Sep 20, 2018
[[TitleContent]]

Primjena aluminijskih sklopivih ljestvi uvelike olakšava snagu građevinskih radnika. Proizvod je izrađen od visoko-čvrstih profila aluminijske legure, koji je lagan u težini i jednostavan za nošenje. Kvaliteta ljestvi za sklapanje aluminija odnosi se na osobnu sigurnost. Budite sigurni da ste pronašli formalni posao i renomiranu tvrtku.

Tijekom svakodnevne uporabe, također je potrebno redovito čistiti aluminijsku preklopnu ljestvicu kako bi se spriječila korozija ljestvi od strane određenih kemikalija. Također, redovito provjeravajte zglobove i po potrebi dodajte mazivo. Ako je materijal ljestvice savijen, prekid ili priključak ne rade dobro, obavezno se obratite proizvođaču za profesionalni popravak. Loši uvjeti okoline će smanjiti život ljestvice. Općenito, njegov je životni vijek 2 godine u zatvorenom prostoru i 1 godina na otvorenom.

Kao korisnik, prilikom kupovine aluminijske sklopive ljestvice najprije pazite da li su četiri nosača preklopne ljestvice horizontalne, bez obzira je li zakivanje ili zavarivanje labavo i desoldirano. Ako odaberete izolacijsku ljestvicu, također biste trebali vidjeti je li na površini prisutan mjehurić ili grebanje.http: //www.eg-scaffold.com/