Aluminijski skeleri Metoda prijenosa sile između vertikala, knjiga i ostalih komponenti

May 29, 2018
[[TitleContent]]

Za aluminijsku skelu može se predstaviti niz različitih metoda prijenosa sile tijekom spajanja vertikalnog stupa i vertikalnog stupa, uključujući potpornu silu utora i stražnjice, te otpornost na smicanje igle i vijka spojenog na svornjak. Sila prijenosa mrežice veze može održati cjelokupnu strukturu aluminijskog skela u stabilnom i dobrom stanju.

 

Potporna sila stožastog spoja aluminijskog skela je stezanje gornjih i donjih polova, a spojna šipka ili cijev za umetanje utičnice koriste se kako bi se osiguralo dobro stanje pristajanja; a tzv. vijčana spojka snage mjenjača za umrežavanje je da se izradi. Vanjska nit unutarnje cijevi je u mreži s unutarnjom nitom vanjske cijevi, a posljednje dvije metode prijenosa sile se uglavnom koriste za podešavanje visine pole vezu.

 

Osim različitih metoda prijenosa veze između okomitog pola i vertikalnog pola, način prijenosa vertikalnog šljiva između vodoravne šipke i vertikalnog pola aluminijskog skela također je različit. S jedne strane, moguće je osloniti na silu trenja kontaktne površine, tj. Da se oslanjaju na silu sile trenja nakon što se kontaktna površina na čvoru pritisne da podržava opterećenje knjigama i prenese je na vertikalnu šipku , kao što je djelovanje zatvarača, zatezanjem vijaka. Pozitivan pritisak stvara trenje.

 

S druge strane, sila će se prenijeti kroz zavar, a većina knjige i stupova su tako povezani. Portal skele je također na ovaj način; Postoje također i snage prijenosa izravnog tlaka, što je češće u knjigama . Aluminijski skelar leži na vrhu polova.

 

Osim toga, sila smicanja snage klin je također jedan od načina za aluminijske skele knjigama i vertikalna šipka za prenošenje sile. Potrebno je koristiti klin kako bi prodrlao rupe vertikalne spojne ploče i vertikalnu šipku vodoravne šipke kako bi se ostvarilo. Spoj i pin su podložni smičnim silama s obje strane, čime se osigurava stabilnost cijelog skela ,

 

U stvarnom postupku prijave, korisnik mora odabrati odgovarajući način prijenosa sile prema različitim vrstama aluminijskih skela i stvarnim zahtjevima i uvjetima rada. To ne samo da može osigurati stabilnost strukture, već i učinkovitije i uštedjeti vrijeme.http: //www.eg-scaffold.com/