Prednosti učvršćenja Cocklocka i opcijskih kotača

Jun 13, 2018
[[TitleContent]]

S razvojem vremena, vrste skele postupno se povećavaju. Osim mobilnih skela, postoje mnogi drugi primjeri. Na primjer, skela za čaše je također vrsta aplikacije. Pogledajte što je drugačije između skele za ormarić i skele za skele.

 

Ako skela za čašicu ima veći nosivi kapacitet, nosivost pojedinačne zdjele kolone kvalificiranog skela za čaše može doseći 15kN ~ 35kN; onda je skela za klupe vrlo prikladna u postupku ugradnje i rastavljanja i može se slobodno prilagoditi Duljina je fleksibilna, veza je jednostavna i može se koristiti na zgradama raznih ravnina i fasada;

 

Osim toga, proizvodni proces skele za čačkalicu je jednostavan, jednokratni trošak ulaza je relativno nizak, a količina korištenog materijala je manja, što je ekvivalentno oko 15 kilograma čelika koji se koristi po kvadratu zgrade. Međutim, također je važno napomenuti da geometrija skele i strukture moraju biti dizajnirani prije obrade kako bi se poboljšala brzina okretanja čeličnih skelera skelera i stvorili praktičniji i sigurniji proizvod.

 

Bez obzira na vrstu skele, dobar dodatak je neophodan i izravno utječe na operativnu uporabu proizvoda. Kotač je važan pribor skele. Njegova kvaliteta ozbiljno utječe na uporabu skela. Stoga je izbor kotača vrlo kritičan.

 

Kada se podudaraju kotačići za skele za ormarić, prvi je pogled na veličinu. Općenito za kotače, što je veća veličina, to će više truda potaknuti, a što je jača sposobnost prelaska prepreka, ali ako je sklop preko cijelog skretnog skela Pomak u središtu gravitacije povećat će troškove. Stoga je potrebno analizirati specifičnu situaciju i najbolje je prikladno.

 

Slijedi izbor stenta, nosač je podijeljen u dvije vrste orijentacije i univerzalni, materijal je općenito ugljični čelik, može biti različita obloga, također možete odabrati proizvode od nehrđajućeg čelika; opet je metoda ugradnje, opći izbor vijaka, utikača, itd., težina Potrebno je koristiti podnu ploču. Konačni kotač je drugačiji u načinu na koji je uređen. To ne samo da utječe na cijenu, već također ne osjeća isto kada je gurnuta. http://www.eg-scaffold.com/