Prednosti i primjene mobilnih skela

Mar 30, 2018
[[TitleContent]]

Preporuča se upotreba mobilnih skela jer je izvedba "kockica igračaka", s standardnim dijelovima, bez instalacijskih alata. Okomite su koaksijalno spojene. Ledger je povezan na okomicu pomoću zgloba, a zglob ima pouzdano savijanje, stezanje i torzijska mehanička svojstva.

Istodobno, os svake polove u mobilnom skelu se predaje do točke, a čvor se nalazi unutar okvira okvira. Dakle, struktura je stabilna i pouzdana, nosivost je velika. U procesu sastavljanja i demontaže općenito je potrebno samo golim rukama, što uvelike poboljšava učinkovitost. Instalacija skele je oko 1/2 puta brža od čelične cijevi i 1/3 puta brže od bambusovih skela.

Budući da mobilna komponenta za skele nije zakvačena, on izbjegava sudar prethodnih komponenti. U isto vrijeme također izbjegavati koroziju, ne trebaju posebna održavanja, održavanje. Standardizirani proizvodni proces čini sastavnicama skele standardiziran, lijep i jednostavan za ispunjavanje zahtjeva civilizacijske konstrukcije.

Ovakav mobilni skelom može se općenito koristiti za podupiranje glavnog okvira u obliku zidnih interijera, hala, mostova, vijadukata, podzemnih tunela itd.; također se može koristiti kao unutarnja i vanjska rešetka skele za visokouzlazne zgrade. Velika praktičnost.

Osim toga, skele se također mogu koristiti za popravke trupa i druge ukrasne radove aktivnosti kanala; za pružanje privremenih platformi i štandova; korištenje skela s jednostavnim rešetkama, pa čak i mogu biti privremeni prostori za spavaonice, skladišta ili bacice i tako dalje.http: //www.eg-scaffold.com/